Terug naar het blogoverzicht

Care Autoschade en mijndomeinauto.nl gaan samenwerken

mdablog 16 juni 2015

PERSBERICHT

Care Autoschade en mijndomeinauto.nl gaan samenwerken. In het bijzijn van de directie van beide partijen is onlangs de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Mijndomeinauto.nl is in 2011 opgericht toen de moederorganisatie (internetbedrijf mijndomein.nl) startte met het aanbieden van leaseauto’s aan particulieren. Mijndomein.nl wilde haar naamsbekendheid vergroten en om die reden werden deze privé leaseauto’s rijdende reclamezuilen. Het idee voor gesponsorde leaseauto’s was geboren en inmiddels is hun wagenpark uitgegroeid tot 1.500 leaseauto’s.

,,Het werd de hoogste tijd de leasemaatschappij verder te professionaliseren. Naast een schadehersteller met landelijke dekking was mijndomeinauto.nl op zoek naar een centrale locatie om onze activiteiten uit te kunnen voeren’’, aldus Chris Mudde, algemeen directeur.

In IJsselstein is dit nu gelukt, daar zitten Care en mijndomeinauto.nl vanaf 1 augustus 2015 onder een dak. Vanaf hier wordt gezorgd voor de inname en uitgifte van leaseauto’s en het herstel van de aanwezige schades. Mudde: ,,Een centrale locatie is van belang voor onze groei ambities. In IJsselstein kunnen we nu de verschillende merken tegelijk aan onze klanten afleveren. Dit scheelt veel tijd en is praktischer en leuker voor onze berijders.’’

Kees-Jan Bus: ,,We zijn ontzettend trots op deze samenwerking in dit relatief nieuwe marktsegment met een groot potentieel. Care IJsselstein is een ideale locatie voor zowel het aanbieden van de leaseactiviteiten van mijndomeinauto.nl als voor het schadeherstel dat door Care wordt verzorgd. De vestiging is daarbij ook nog eens uitgerust met een aantal CareXpress cabines, waarmee het merendeel van de schades op een efficiënte en snelle wijze kunnen worden hersteld.’’

Op de foto v.l.n.r.: Kees-Jan Bus (Algemeen Directeur Care Autoschade) , Henri de Jong (oprichter mijndomein.nl), Marja Versleijen (Commercieel Directeur Care Autoschade), Hans Blink (directeur Business Development & Strategie mijndomeinauto.nl), Joost Augusteijn (Key Accountmanager Care Autoschade), Chris Mudde (Algemeen Directeur mijndomeinauto.nl), Edwin Nijman (Financieel Directeur Care Autoschade) en Sven Zipp (Operations Support Care Autoschade).
mdablog