Terug naar het blogoverzicht

Eindejaarsactie: nu bestellen is geld besparen!

mdablog 12 december 2014

Het einde van 2014 is in zicht en daarom is het tijd voor een eindejaarsactie. De Peugeot 108 is vanaf nu tijdelijk in prijs verlaagd. Bestel je nog dit jaar jouw Peugeot 108? Dan profiteer je van het actietarief van
€ 239,- all-in per maand!

Meer tijdelijk voordeel
Bij deze gezellige tijd van het jaar horen natuurlijk cadeautjes. Daarom geven wij jou tijdelijk iets extra’s. Je leaset de Renault Clio Estate nu namelijk voor dezelfde prijs als de Renault Clio. Met zijn verborgen handgrepen en gespierde silhouet stap je in de net zo sportieve Renault Clio Estate.

Nieuwe prijzen
Neem je een kijkje in de showroom? Bekijk dan ook de Renault Twingo en de Renault Captur. Deze hebben namelijk vanaf vandaag een nieuw private lease tarief gekregen.

Beste Deal Garantie
De Consumentenbond onderzocht recent of leasen goedkoper is dan een auto kopen of lenen. En vergeleek daarnaast de meest populaire private lease auto’s van 21 aanbieders. Ben je benieuwd naar dit onderzoek? Lees dan onsnieuwsbericht over de Consumentenbond en download het onderzoek. We kunnen alvast verklappen dat de voorwaarden voor privé lease allesbepalend zijn. Gelukkig heb je bij mijndomeinauto het meest transparante leasecontract. Maak je gebruik van onze Beste Deal Garantie, dan weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.
mdablog