Terug naar het blogoverzicht

Hans Blink directeur Business Development & Strategie

mdablog 31 maart 2015

PERSBERICHT

Lelystad, 2 april 2015 – Hans Blink is benoemd tot directeur Business Development & Strategie van mijndomeinauto.nl. Blink is voormalig President van Athlon Car Lease International en van plan de ambitie van mijndomeinauto.nl waar te maken. Private lease aanbieder mijndomeinauto.nl wil namelijk uitgroeien tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van individuele mobiliteit.

Groei in private lease
De populariteit van private lease blijft toenemen en de verwachting is dat dit de komende jaren nog veel verder zal stijgen. De voordelen zijn inmiddels bij een steeds grotere groep particulieren bekend, maar de juiste keus maken bij het selecteren van een private lease aanbieder blijkt lastig. Blink: “Private lease is de toekomst, zorgvuldigheid bij het aanbieden ervan is echter wel cruciaal. Mijndomeinauto.nl doet dat op de meest transparante wijze”.

Ambitie mijndomeinauto.nl
De eerste stap op weg naar marktleiderschap in “private mobility” is gezet met het aantrekken van Hans Blink. De ambitie van mijndomeinauto.nl is niet alleen gericht op groei, maar ook op het verwerven van de status als autoriteit op het gebied van private lease. “Om die reden kunnen dealer organisaties bij ons terecht voor white label oplossingen en toekomstige berijders kunnen zich binnenkort goed laten voorlichten door onze mobiliteitsadviseurs” aldus Hans Blink.

Toenemende verschuiving van lease
In de zakelijke markt is een toenemende verschuiving van lease naar (individuele) mobiliteitsbudgetten waar te nemen. Tevens is er een steeds bredere aandacht om ook de niet-zakelijk rijdende medewerker te betrekken in het mobiliteitsaanbod binnen een onderneming. Voornaamste redenen zijn loyaliteit (binding), duurzaamheid en kosten. Hans Blink legt zijn keuze voor mijndomeinauto.nl uit: “Ik werk graag samen met een organisatie die het beste in staat is in te spelen op de individuele behoeften van leaserijders”.

Over mijndomeinauto.nl
Mijndomeinauto.nl is ruim 3,5 jaar geleden gestart als leasebedrijf speciaal voor particulieren. De oprichter vond dat het leasen van een auto goedkoper, simpeler en transparanter moest kunnen. Dit is gelukt met auto’s die centraal worden ingekocht en één keer per maand worden uitgeleverd. Door sponsoring kan met bestickerde auto’s extra voordelig worden gereden. Het credo: eenvoud, eerlijk en eigenwijs is ook terug te zien in de overeenkomst die slechts 10 afspraken omvat.
mdablog