Terug naar het blogoverzicht

Kies nog snel voor een Fiat 500 met Pink Ribbon bestickering

mdablog 20 januari 2015

Maak jij je sterk voor onderzoek naar borstkanker? Steun dan Stichting Pink Ribbon en lease privé de Fiat 500 met hippe Pink Ribbon bestickering. Voor € 219,- per maand rijd je in deze luxe Fiat 500 en vraag je met de stickers op jouw auto aandacht voor dit goede doel. We hebben er nog 10 op voorraad. Zorg dus dat je er snel bij bent!

Wat krijg je voor dit scherpe leasetarief?
Jouw nieuwe Fiat 500 is een luxe uitvoering en is o.a. voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airconditioning met pollenfilter, radio/cd-speler met 4 speakers en 2 tweeters, dualdrive elektrische stuurbekrachtiging en 7 airbags. Het all inclusive leasetarief is inclusief: motorrijtuigenbelasting, verzekeringen, onderhoud, internationale pechhulp en BTW. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Hoe steun jij Pink Ribbon?
Steun je dit goede doel en wil jij in deze mooie auto rijden? Met de opvallende bestickering vraag je met jouw auto aandacht voor onderzoek naar borstkanker. Mensen die deze auto’s zien, worden aangespoord een donatie te doen via SMS. Van jouw leasetarief doneert mijndomeinauto maandelijks € 8,- aan Pink Ribbon. Op jaarbasis komt dit neer op een bijdrage van minimaal € 5.000,- voor onderzoek naar borstkanker.

De actie met de Fiat 500 voor Pink Ribbon is helaas afgelopen.
mdablog