Terug naar het blogoverzicht

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen Golf

mdablog 18 november 2014

In de showroom van mijndomeinauto vind je vanaf nu de nieuwe Volkswagen Golf Trendline. De Golf heeft een ijzersterkte reputatie met zijn ruimteaanbod, goede weggedrag, hoge comfortniveau en het perfecte zicht rondom. Kies je voor een Golf? Dan kies je voor topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid.

Extra rijk uitgeruste Trendline
De Golf Trendline is erg compleet uitgerust. Je profiteert bijvoorbeeld van een geavanceerd geluidssysteem inclusief kleuren touchscreen. Dit systeem is volledig te integreren met je mobiele telefoon, zodat je je eigen muziek kunt streamen. Verder is de auto voorzien van een bandenspanningsindicator die waarschuwt bij lage spanning en mistlampen met bochtenverlichting. Met één druk op de knop zet je de auto op de handrem. Zodra je je portier opent of de motor uitzet, wordt de elektronische handrem automatisch ingeschakeld. En met de Climatic airconditioning heb je onder alle weersomstandigheden automatisch dezelfde temperatuur in de auto.

Gunstige private lease voorwaarden
De private leaseprijs van de Volkswagen Golf is € 389,- per maand all-in. In dit tarief zit alles wat je mag verwachten van private lease en is dus inclusief verzekeringen, wegenbelasting, internationale pechhulp en BTW. De voorwaarden van mijndomeinauto zijn uniek. Hierdoor profiteer je onder andere van het feit dat jouw leasetarief gedurende de gehele looptijd van je contract gelijk blijft.
mdablog