Terug naar het blogoverzicht

Mijndomeinauto doneert € 10.000,- aan Pink Ribbon

mdablog 2 maart 2015

Afgelopen zaterdag zijn de laatste ambassadeurs van Pink Ribbon in hun mooie Fiat 500 gestapt. Met ruim 50 auto’s voorzien van Pink Ribbon bestickering is er een einde gekomen aan deze actie. Wij zijn heel blij dat wij samen met deze berijders onze bijdrage hebben geleverd aan het mogelijk maken van verdere noodzakelijke onderzoeken naar borstkanker en doneren € 10.000,- aan Pink Ribbon.

Pink Ribbon bestickering
Naast de donatie van mijndomeinauto vragen alle auto’s met opvallende Pink Ribbon bestickering twee jaar lang op een effectieve manier aandacht voor onderzoek naar borstkanker. Iedereen die deze auto’s ziet, wordt namelijk aangespoord een donatie te doen via SMS. Ook op deze manier hopen wij dat er wordt gedoneerd aan de stichting.

Wat doet Pink Ribbon?
Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 150 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Ander goed doel
Na deze succesvolle actie met Stichting Pink Ribbon gaan wij op zoek naar een ander goed doel die wij kunnen ondersteunen, zowel financieel als via een bijdrage door middel van exposure via autobestickering.
mdablog