Terug naar het blogoverzicht

mijndomeinauto gaat KiKa steunen

mdablog 1 juli 2015

Mijndomeinauto gaat KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) steunen om de zichtbaarheid van KiKa in Nederland verder te vergroten. Vanaf vandaag is het mogelijk om een Fiat 500 met bestickering van KiKa privé te leasen. Mijndomeinauto geeft KiKa kosteloos advertentieruimte op deze auto’s en doneert maandelijks een bijdrage aan KiKa. Het doel is om minimaal € 10.000,- aan KiKa te schenken. Mijndomeinauto draagt op deze manier graag een steentje bij aan verdere noodzakelijke onderzoeken naar kinderkanker.

Fiat 500 special edition
Met de Fiat 500 voorzien van reclame voor Stichting Kinderen Kankervrij rijd jij voor een vast tarief per maand in een nieuwe auto en vraag je met de opvallende bestickering aandacht voor dit goede doel. Deze special edition van de Fiat 500 heeft een leasetarief van € 239,- per maand all-in. De auto is verkrijgbaar in wit, donkergrijs en zwart.

 

Wat krijg je voor dit leasetarief?
Jouw nieuwe Fiat 500 is een luxe uitvoering en is o.a. voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airconditioning met pollenfilter, radio/cd-speler met 4 speakers en 2 tweeters, dualdrive elektrische stuurbekrachtiging en 7 airbags. Het all inclusive leasetarief is inclusief: motorrijtuigenbelasting, verzekeringen, onderhoud, internationale pechhulp en BTW. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Wat doet KiKa?
KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

Interesse?
Maak jij je sterk voor onderzoek naar kinderkanker? En wil je laten zien dat je KiKa steunt? Lease dan nu de Fiat 500 met stijlvolle KiKa bestickering!
mdablog