Terug naar het blogoverzicht

Mijndomeinauto introduceert Vliegende Lease Advies Brigade

mdablog 15 mei 2015

Private lease staat volop in de aandacht. Met name de voorwaarden van een privé lease overeenkomst houden de gemoederen volop bezig. Is privé lease voor jou inderdaad interessant? Of betaal je nu minder voor je eigen auto? En hoe reken je dit precies uit? Vragen, vragen, vragen… Mijndomeinauto snapt dat je op deze manier door de bomen het bos niet meer ziet en heeft hiervoor een oplossing: de Vliegende Lease Advies Brigade.

Met onze Vliegende Lease Advies Brigade komen we vanaf nu bij je thuis en vertellen wij je eerlijk alles over privé lease. Dit doen we gratis en zonder verplichtingen! Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. En rekenen jouw persoonlijke situatie aan je voor. Dit doen we wanneer het jou uitkomt, overdag of ’s avonds, op doordeweekse dagen of op zaterdag. Na een gesprek weet je precies hoe privé lease werkt en of het voor jou een goede keus is. Als dit niet zo is, dan vertellen we dit eerlijk.
Lees ook in de uitgebreide informatie hoe serieus wij onze zorgplicht nemen.

Wil je een gratis en vrijblijvend advies?
Dan komen wij met onze Vliegende Lease Advies Brigade naar je toe. Dit kan bij jou thuis, maar vanzelfsprekend ook op je werk of in een (weg)restaurant bij jou in de buurt. Wil je een afspraak maken? Geef ons dan direct jouw beschikbaarheid door en wij plannen een afspraak met je in. Zien we je snel?
mdablog