Terug naar het blogoverzicht

Nissan Leaf private lease: ervaren is geloven

Jordy van Velden 6 oktober 2016

Nissan Leaf private lease: ervaren is geloven

 

Onze eigen Rob Baas heeft 2,5 maand gereden in de Nissan Leaf 30 kWh (in totaal bijna 5.000 km), zodat hij optimaal kon ervaren hoe Nissan elektrisch rijden zo comfortabel mogelijk maakt. En hij is helemaal om: “Ervaren is geloven: je hoort geen motorgeluid, je rijdt superstil. Erg relaxed! Na de overstap op een benzineauto erger ik me zelfs een beetje aan het motorgeluid…”

 

Ben je nu al overtuigd? Terug naar de Nissan Leaf.

 

Elektrische revolutie

De Nissan Leaf kun je nu voor een zeer scherpe prijs private leasen bij MijndomeinAuto, inclusief onbeperkt snelladen via Fastned. De app van Fastned vertelt je precies waar er een oplaadpunt in de buurt te vinden is. En dat worden er steeds meer!

 

Rob: “De elektrische revolutie is in volle gang. Dat merk je aan alles. Steeds meer mensen durven nu in een elektrische auto te gaan rijden. Het wordt bijna een broederschap: ervaringen uitwisselen over elektrisch rijden doe je al heel snel met anderen tijdens het snelladen. Zo praat je die 15 à 20 minuten snelladen onderweg heel makkelijk vol en zit je Nissan Leaf zo weer op 80% accucapaciteit.”

 

De voordelen van Nissan Leaf private lease via MijndomeinAuto:

  • Direct rijden
  • Gratis laden via Fastned
  • 100% Laagsteprijsgarantie
  • Geld terug bij minder kilometers
  • Geen minimum schadevrije jaren
  • Standaard luxe uitvoering
  • Geen BKR registratie
  • Korte looptijd contracten

 

Alle informatie bij de hand

Al sinds jaar en dag is Nissan een voorloper op het gebied van elektrische auto’s. Hun modellen zijn dan ook altijd kwalitatief erg goed. Dat is ook bij de Nissan Leaf weer het geval: hij is helemaal af. In de app van EV Nissan Connect kun je heel eenvoudig alle informatie raadplegen die je wilt. Op ritniveau kun je alles analyseren wat je leuk of handig vindt. Elektriciteitsverbruik, gebruikskosten, CO2-besparing…

 

verbruikskosten      naamloos     fastnedlaadgeschiedenis

 

Over dat laatste heeft Rob nog wel een goede tip: “Een leuke gimmick op het dashboard is dat er een pictogram te zien is die uitgroeit tot een virtuele boom als je rijdt. Deze boom staat dan voor de CO2-besparing die je gerealiseerd hebt door elektrisch te rijden met de Nissan Leaf.” Over duurzaamheid gesproken: de auto waarin Rob heeft gereden, wordt nu private geleased door iemand die hem deelt met de hele buurt. Een mooi initiatief!

Wil je meer ervaringen lezen over het rijden met de Nissan Leaf? Lees dan deel twee van Rob zijn rijervaringen.

 

Wil je het zelf ervaren? Kies dan nu voor de Nissan Leaf in private lease!
Jordy van Velden
Mis geen enkele blogpost

Houd mij op de hoogte