Terug naar het blogoverzicht

Prijswinnaar Cabrio Nationale Carrièrebeurs bekend

mdablog 29 april 2016

Afgelopen maandag werd de 52-jarige meneer Van Starrenburg verrast met een bezoek van MijndomeinAuto. Tijdens de Nationale Carrièrebeurs in de Amsterdamse RAI lieten ruim 450 mensen hun naambadge scannen bij Stand 16 en maakten daarmee kans op een half jaar lang gratis rijden in een Peugeot 108 Cabrio. Uit deze kanshebbers werd Van Starrenburg geloot als winnaar. De prijs werd door de inwoner van Mijdrecht met veel blijdschap in ontvangst genomen.

MijndomeinAuto was dit jaar te vinden op de jaarlijkse Carrièrebeurs in Amsterdam; het grootste carrière-evenement van Nederland. De beurs is dé plek om kennis te maken met meerdere topwerkgevers en om deel te nemen aan diverse workshops. En zeker niet onbelangrijk: om je te laten informeren over een leaseauto van MijndomeinAuto. Bij Stand 16 lieten meer dan 450 bezoekers hun naambadge scannen om kans te maken op de Peugeot 108 Cabrio.

De luxe Peugeot 108 Cabrio is verkrijgbaar via MijndomeinAuto voor slechts €249 (all-in) per maand. Ga een zonnige zomer enthousiast tegemoet met deze cabrio. De 5-deurs Peugeot bevat onder andere een zeer zuinige benzinemotor, energielabel A én beschikt over standaard airconditioning. Bestel nu of kijk voor meer informatie op www.mijndomeinauto.nl/showroom/auto/peugeot-108-cabrio
mdablog