Terug naar het blogoverzicht

Private Lease Keurmerk (VZR): Handig om te weten

Jay Tahloe 14 mei 2018

Privé leasen in plaats van kopen, dit principe komt in deze tijd vooral voor als het gaat om auto’s. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de afgelopen jaren particuliere lease-aanbiedingen zonder aanbetaling aanzienlijk populairder zijn geworden. Je zou kunnen zeggen dat het privé lease ‘in’ is en een goed alternatief biedt voor het kopen van een auto. Iedereen die geïnteresseerd is in privé lease wordt geadviseerd om alvorens een beslissing te nemen wel een ​​beetje onderzoek te doen. Er zijn tal van aanbiedingen beschikbaar, maar wees er wel zeker van dat de aanbieder beschikt over een Private Lease Keurmerk (VZR).

Het Private Lease Keurmerk (VZR)

Aanbieders, die over het Private Lease Keurmerk (VZR) beschikken, bieden de garantie dat zij een privé leasecontract afsluiten, dat voldoet aan de richtlijnen voor een deugdelijke en duidelijke constructie. Het is daarom altijd verstandig om een privé lease auto bij een aanbieder met een keurmerk aan te schaffen. Wanneer een dealer beschikt over een Private Lease Keurmerk, kan je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare dealer.

Het Private Lease Keurmerk garandeert duidelijke voorwaarden zonder verrassende kleine lettertjes. Hierdoor weet je wat je kan verwachten en kom je niet voor verassingen te staan die je liever had willen voorkomen. Zo zorgt het Private Lease Keurmerk (VZR) er bijvoorbeeld voor dat je geen risico zult lopen en uiteindelijk torenhoge rekeningen moet betalen, waar je eigenlijk niets van af wist.

Naast het feit dat VZR de voorwaarden van partijen zoals Mijndomeinauto heeft getoetst, zijn er ook afspraken gemaakt ten aanzien van klachtafhandeling en het melden van wijzigingen in algemene voorwaarden. Kortom, wanneer je interesse hebt in een privé lease contract, dan ben je u contractueel gezien bij Mijndomeinauto zeker aan het goede adres.

Voor wie is een privé lease zinvol?

Over het algemeen is privé leasing verstandig voor iedereen die een auto uitsluitend in zijn vrije tijd wil gebruiken. Anders is het verstandig om een zakelijke- of een bedrijfsleasing te overwegen.

Privé leasing heeft als voordeel dat er afgezien van de maandelijkse termijnen geen kosten worden gemaakt. Het gaat niet om het kopen van een voertuig. Het is dus niet nodig dat je zelf een investering hoeft te doen, waardoor er voldoende geld overblijft voor andere wensen zoals vakanties en meubels, enz.

9 Redenen waarom een privé lease die over het Private Lease Keurmerk (VZR) beschikt ideaal is voor jou

  1. Vanwege het Private Lease Keurmerk (VZR) weet je waar je aan toe bent en kom je niet zonder ongewenste verassingen te staan.
  2. Voor een verrassend lage maandelijkse prijs rijd jij altijd in een zeer goed uitgeruste, nieuwe auto.
  3. Slim: jouw spaargeld wordt niet belegd in een auto die elk jaar in waarde vermindert.
  4. Geen verrassingen: al jouw kosten met betrekking tot de auto worden samengevoegd tot 1 duidelijke maandelijkse factuur.
  5. Alles inbegrepen: registratiebelasting, wettelijke aansprakelijkheid, risicobehoud, juridische bijstand en Europese pechhulp.
  6. Geen zorgen over de kosten voor banden, onderhoud of reparaties en 24/7 hulp…
  7. Meer rijplezier tegen lagere kosten
  8. Je bent verzekerd van de laagste prijs, zonder dat je er zelf voor hoeft te onderhandelen.
  9. Na het verstrijken van je contract kun je opnieuw uitkijken naar een gloednieuwe auto.
  10. Geen gedoe: alles wordt voor je afgehandeld.Jay Tahloe